24-годишният Георги Джуров е осъждан многократно и има 45 криминалистически

...
24-годишният Георги Джуров е осъждан многократно и има 45 криминалистически
Коментари Харесай

Последна Информация: България Замря В Ужас От Зверството! Изверг Наръга Жена 7 Пъти С Нож! Изнасилване! Преди Малко Е Бил

24-годишният Георги Джуров е осъждан неведнъж и има 45 криминалистически регистрации. След като изтърпял последната си присъда, рецидивистът работел на разнообразни места, като при започване на май 2017 година, дошъл във Велико Търново и бил нает от локална компания като общ служащ. Живеел в апартамент чартърен на улица " Д. Рашев ".

Късно вечерта на 31 май м.г. Георги отишъл до изоставена постройка, с цел да краде кабели. Срязал два кабела с медни жилка, обелил ги и ги скрил в околните шубраци с желание на другия ден да ги продаде. На връщане, към 00.15 часа на 1 юни, мъжът забелязал такси, което спряло и от него слязла жена.

Извергът решил да я изнасили. Извадил ножа, с бързи крачки настигнал жертвата си, хванал косата й и я блъснал по главата. Без да я пуска я пробол с ножа няколко пъти по шията и главата. Тъй като 53-годишната му жертва не серпантина да крещи за помощ, той нанесъл още няколко пробождания.

Окървавената жена се свлякла на земята, а обвиненият я хванал за глезените на двата крайници и почнал да я влачи към тревиста околност, като по настилката оставала кървава следа. В този миг светнали фарове на таксиметров автомобил, който спрял на отбивката. Обвиняемият се уплашил, оставил жертвата си и побягнал. По-късно медиците ще преброят 7 пробождания по шията и главата на дамата.

Седмица по-късно Джуров е арестуван.

По искане на прокуратурата Георги Джуров е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Присъдата предстои на обжалване пред Окръжния съд във Велико Търново.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР