24-годишният Дейвид Кац е решил да разстреля всички, след като

...
24-годишният Дейвид Кац е решил да разстреля всички, след като
Коментари Харесай

Секунди преди смъртта! Един от геймърите е взет на мушка с лазерен прицел момент преди да бъде убит

24-годишният Дейвид Кац е решил да разстреля всички, откакто е изгубил геймърски шампионат във Флорида. Мъжът е простреля своите противници, а по-късно се е самоубил. Други 11 души са ранени.

В директното лъчение на шампионата по компютърни игри е попаднал отблъскващ миг, когато лазерен прицел се вижда на гърдите на единия от разстреляните - Илай Trueboy Клейтън. Младежът е бил считан за изгряваща звезда в света на геймърите. Само няколко секунди се чуват изстрели, връзката прекъсва и Клейтън умира, написа в. Daily Mail, представени от Блиц.



 



 

Във съдбовния ден към 150 играчи са се състезавали за награден фонд от 15 000 $ и опцията да доближат до финалния шампионат в Лас Вегас, спечелилият в който е щял да получи 125 000 $. Единият от участниците, който победил Кац, описа, че той се е държал много необичайно. В частност, Кац отказал да стисне ръката на своя противник след загубата и гледал настрани.  



 

Известно е, че през 2014 година родителите на Кац са се развели и момчето е останало да живее в татко си, който по това време е работил в НАСА. Майка му има докторска степен по токсикология, работила е в Агенцията за надзор над храните и медикаментите на Съединени американски щати. Съседите описват, че те били нормално, умерено семейство. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР