24-годишният бразилец отдавна е в полезрението на Ювентус. Торинци смятат,

...
24-годишният бразилец отдавна е в полезрението на Ювентус. Торинци смятат,
Коментари Харесай

Ювентус отново се насочва към Габриел

24-годишният бразилец от дълго време е в полезрението на Ювентус. Торинци считат, че той би се вписал добре в състава и сполучливо би заел мястото на Де Лихт, в случай че той поеме в посока " Стамфорд Бридж ".

Привличането на Габриел обаче няма да е по никакъв начин лесна задача. Бранителят има контракт с Арсенал за още три години. Освен това той е значим състезател за мениджъра Микел Артета, който разчита на него да бъде главен дирек в защитата и отсега нататък.

Все отново има няколко неща, които могат да наклонят везните в посока на Юве. Първото е, че торинци могат да предложат на бразилеца присъединяване в Шампионската лига, за разлика от Арсенал, който още веднъж остана отвън топ 4. Също по този начин лондончани ще си върнат Вилиам Салиба от Олимпик Марсилия, а в последните дни интензивно се приказва, че те договарят и с Лисандро Мартинес от Аякс. Така че, в случай че и този трансфер се реализира, Артета ще има много варианти в центъра на защитата и може да си разреши да се раздели с Габриел при добра оферта.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР