24-годишният австрийски нападател на Борусия (Мьонхенгладбах) Валентино Лазаро сътвори в

...
24-годишният австрийски нападател на Борусия (Мьонхенгладбах) Валентино Лазаро сътвори в
Коментари Харесай

Това ли е голът на годината в Германия?

24-годишният австрийски нападател на Борусия (Мьонхенгладбах) Валентино Лазаро сътвори в неделя не просто един от головете на седмицата в Първа Бундеслига, само че евентуално едно от топ попаденията за цялата 2020 година в немския футбол.

Monchengladbach’s Valentino Lazaro really scored this

Absolutely amazing
— FootballSession (@FootbalSession) В четвъртата минута на добавеното време на мача сред Байер (Леверкузен) и Борусия (Мьонхенгладбах) " аспирините " водеха с 4:2 в резултата. Гостите въпреки всичко нямаха желание просто да доиграват срещата и Патрик Херман с хубаво центриране отдясно откри Лазаро в наказателното поле, а игралият за малко и в италианския гранд Интер нападател без никакво съмнение извърши един от най-сложните и атрактивни удари във футбола - така наречен " скорпион ". Отиграването беше просто съвършено и топката по хубав метод се озова във вратата на домакините.

If you like football you will love that scorpion kick by
— Cris (@42MVPromoter) Вярно е, че шедьовърът на Лазаро " се роди " безусловно в последните секунди на дуела, при на процедура решен мач, само че това не прави попадението по-малко фантастично и виртуозно. Неслучайно един от ТВ коментаторите дефинира попадението като гола на годината. Бундеслига 7 кръг, неделя 8 ноември  Байер Леверкузен 4:3краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР