24-годишната топмоделка Бела Хадид може да бъде видяна не само

...
24-годишната топмоделка Бела Хадид може да бъде видяна не само
Коментари Харесай

Най-красивата жена в света облече невидим бански

24-годишната топмоделка Бела Хадид може да бъде забелязана освен на стилния подиум в типичен тоалети на емблематични дизайнери, само че и вкъщи с най-малко облекла.

Подобни фотографии хубавицата постоянно споделя в своя Instagram с 44,9 милиона свои почитатели. На новите фотоси моделката театралничи в задния двор, сгушена на тревата до украсителен каменен бунар.

За фотосесията Бела Хадид е облякла червен бански костюм със златни верижки. Тя е добавила слънчеви очила с червени рамки и златен медальон, които се съчетават идеално с визията, написа blitz.bg.

Моделката е оставила дългата си тъмна коса разпусната и е решила да не се гримира, с цел да наподобява естествено. Поклонниците са се възхитили на фотосесията на звездата, като измежду тях е даже нейната колежка Емили Ратайковски. Тя написа към фотографиите, че Бела Хадид постоянно наподобява ужасно.

Ето и още отзиви на почитатели - " Сякаш цялата сияеш. Вълшебна! ", Истинска фешън икона! Банският е доста секси ".

Но възторгът на почитателите по отношение на банския костюм е поугаснал малко, когато са разбрали, че комплектът от Dilara Findikoglu ще коства на всеки искащ 449 $.

Но подобен бански костюм моделът може да си разреши - през 2017 година тя е на девето място в листата на Forbes с най-скъпите моделки. По това време приходите на Бела доближават 6 милиона $.

Бела Хадид е американска моделка от палестински генезис. Тя е родена в фамилията на известния проектант и предприемач Мохамед Хадид и моделката Йоланда Хадид.

Преди време пластичният хирург Джулиан Де Силва организира проучване, съгласно което лицето на Бела е оптимално близо до идеалните пропорции и тя може да се назова най-красивата жена в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР