24-годишната Наоми Уудстийн не знае колко време ще трябва да

...
24-годишната Наоми Уудстийн не знае колко време ще трябва да
Коментари Харесай

Страшна сексфобия! Изплашена до смърт от плътски ласки майка: Казвам на мъжа ми да спи с други, защото в леглото изпитват истерия

24-годишната Наоми Уудстийн не знае какъв брой време ще би трябвало да се възвръща, само че не желае да лишава мъжа си от скотски удоволствия и да унищожи щастливия си брак.
Наоми Уудстийн от американския град Портланд и брачният партньор ѝ Даниъл Гафни са имали постоянен и разнороден съкровен живот преди тя да забременее. Момичето схванало за забавното си състояние в 12-ата седмица и споделила на мъжа си, от което той безумно се зарадвал.

В връзките на Наоми и Даниъл всичко било прелестно, само че целият им живот се преобърнал, когато те решили да вършат секс по време на напредналата бременност на дамата. По думите ѝ, след акта тя разкрила, че целият чаршаф под нея бил пропит с кръвта ѝ. Даниъл незабавно закарал Наоми в болница. Лекарите открили, че плацентата е ситуирана ниско и закрива шийката на матката. Момичето и детето били в заплаха, само че, за благополучие, всичко се разминало.

До раждането на детето оставало два месеца, като Наоми имала още няколко пъти кръвотечения. Даниъл бил непрекъснато до нея и незабавно я карал в болничното заведение. В последна сметка момичето родило здрав наследник, само че с това завършил и интимния ѝ живот - ря развила страшна уплаха.
" Имах такива кръвотечения, че в този момент, когато стартираме да вършим секс, изпадам в нервност, че кръвта още веднъж ще потече. Повече не мога да удовлетворявам мъжа си ", вайка се Наоми.
В момента тя е в цялостно обезсърчение, въпреки всичко тя не желае да губи своя мъж поради страховете си и неналичието на секс, по тази причина му предлага да върви по други дами, с които да задоволява своите физически потребности.


" Дори му предложих самичък да си избира дамите, само че той отхвърля. Продължавам да упорствам за това, въпреки всичко желая той да е благополучен, а и аз по този начин ще съм щастлива ", изяснява решението си Наоми.
Наоми не знае какъв брой дълго ще страда от сексфобията си, само че тя поддържа връзка с психолози и се надява, че в скоро време ще успее да се избави от комплексите и страховете си.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР