24-годишната млада жена, която загина днес на пътя между Клисура

...
24-годишната млада жена, която загина днес на пътя между Клисура
Коментари Харесай

24-годишната жена, загинала при катастрофата край Карлово, оставя 4-месечно бебе сираче

24-годишната млада жена, която почина през днешния ден на пътя сред Клисура и Розино, оставя сираче на 4 месеца.
Прочетете още
Момичето, което близки и другари наричали Шуки, е от град Пирдоп. През септември 2021 година се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него. Семейството има малко бебе, което съгласно профила и в обществените мрежи през вчерашния ден е навършило 4 месеца.

И в Пирдоп, и в Розино, хората са в шок. Разказват какъв брой красива е била Шуки и всички скърбят за нея. Местни от Розино споделиха, че преди години са работили дружно със фамилията на Шуки в цех в родния й град. Описват ги като доста положителни и дружелюбни. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп, написа pbnovini.com

Шуки била само дете на родителите си. По непотвърдена информация тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно и при изпреварване е изгубила надзор над кормилото. Последвал е и съдбовният удар в дърво.

След това лекият автомобил „ Мини купър “ е траял да се движи. Младата майка е починала на място. Катастрофата е била толкоз тежка, че е раздрала тялото ѝ и част от него е било на пътя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР