24-годишна жителка на Уелс, която почиства гола домовете на клиенти,

...
24-годишна жителка на Уелс, която почиства гола домовете на клиенти,
Коментари Харесай

Млада чистачка разказа как почиства домовете напълно гола

24-годишна жителка на Уелс, която почиства гола домовете на клиенти, с цел да завоюва повече пари, разкрива какво в действителност съставлява този тип работа. Анна, която желае да резервира самоличността си в загадка, е почиствала без облекла през последните три месеца и споделя, че това е страхотна смяна по отношение на това да работи в задушен офис по през целия ден.

Тя е част от Naturist Cleaners, компания основана през миналата година, която осигурява професионални чистачки, които посещават домовете или офисите на клиентите, за да почистват и да извършват други домакински задачи, докато са напълно голи.

Ана печели 45 паунда на час за нейните голи задължения, съобщава " Уелс Онлайн ".



Въпреки че никога досега не е участвала в някакви нудистки събития, Анна, която казва, че се чувства удобно да е гола и често е гола около близките си приятели, се е включила в услугата.

Тя казва: " Бях нова в това нещо, никога не бях го правил преди - дори не съм била на нудистки плаж или нещо подобно. Но всъщност обичам да го правя като съм сама и изобщо не се чувствам нервна така, понеже ми харесва.

" Първият път ми подейства доста освобождаващо. Ако съм сама или с близките си приятели или гадже, се разхождам около тях гола. Не съм сигурна точно защо ми харесва, просто се чувствам по-удобно по този начин.



" Мисля, че единствената страшна част беше, че не знаех кой ще отвори вратата. Щеше ли да бъда в безопасност?

" Но всъщност беше добре и клиентът беше наистина прекрасен, той продължаваше да ме пита дали се чувствам комфортно и продължавахме да разговаряме, което ми подейства успокояващо.

" Беше в едно жилище, почистих и минах с прахосмукачката, обикновените неща, почистих и банята.Действа ми много добре след като съм била цял ден в офиса ".



Анна казва, че може да има между три и четири места за почистване на седмица, печелейки докато е гола около 45 паунда на час, както и 23 паунда на час, за да почиства облечена, въпреки че тя е имала само едно такова място.

" Всички клиенти, които съм имал, са самотни мъже, които живеят сами, всички са на различна възраст, от края на двадесетте до петдесетте ", разказва Ана.

" Питам клиента да потвърди, че в къщата няма никой друг и че не записват ставащото, плащат ми и ги питам какво искат да направя ".

След това Анна съблича всичките си дрехи и започва да почиства.



" Къщите никога не са ужасно мръсни. Обикновено те са нормално чисти и просто се нуждаят от малко усилия.

" Така че, аз спокойно почиствам и никога не ми е било поискано да правя нещо странно. Обикновено обичат и искат да си говорят с мен, докато работя ".

Анна завършва разказа си пред британското издание с признанието си, че все още не е казала на роднините си как печели допълнителни пари в свободното си време.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР