24-годишна жена е загиналата при катастрофа тази сутрин между селата

...
24-годишна жена е загиналата при катастрофа тази сутрин между селата
Коментари Харесай

23-годишната Мелвин от Розино е загиналата в тежката катастрофа край Пловдив

24-годишна жена е починалата при злополука тази заран сред селата Христо Даново и Кърнаре. На сигнала, който е подаден към 8 часа, са реагирали чиновници от РУ-Карлово. По предварителни данни лек автомобил „ Опел “, ръководен от жертвата, навлязъл в насрещното придвижване и се блъснал в рейс.
Прочетете още
На място е установена гибелта на шофьорката, която е с 11-месечен стаж зад кормилото. Без съществени пострадвания дете на 3 години, което е пътувало в колата. Автобусът е ръководен от мъж на 25 години, негативни са пробите му за приложимост на алкохол и опиати. Местопроизшествието е непокътнато, прави се оглед, аргументите за случая се обясняват.

Жертвата е Мелвин И. Младата жена е от Розино, само че е живеела на фамилни начала с мъж от Христо Даново. Момченцето, което е пътувало с майка си в колата, е само дете на фамилията. Жената го е карала на детска градина в Карлово. Вероятно тя се е разсеяла, изгубила е надзор над кормилото, навлязла е в насрещното платно и се е забила челно в рейса. Ударът е бил толкоз мощен, че една от предните джанти е забита в рейса, написа pbnovini.bg

На място са доста родственици на жертвата, които през днешния ден са се събрали в Розино да посрещат празника Рамазан Байрам.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР