24-годишен мъж от бургаския кв. Горно Езерово подпали къщата на

...
24-годишен мъж от бургаския кв. Горно Езерово подпали къщата на
Коментари Харесай

24-г. изверг опита да запали баба и внукът й докато спят. В Бургас не помнят такъв ужас

24-годишен мъж от бургаския кв. Горно Езерово подпали къщата на жена поради лек скандал няколко часа по-рано. Деянието е осъществено към 2:30 ч. през нощта, до момента в който в дома на 57-годишната жертва спял и внукът ѝ – 11-годишно момче.
Жената се събудила откакто усетила аромат на изгоряло и незабавно позвънила на тел. 112, с цел да заяви за пожара. На място дошъл екип на пожарната, както и служители на реда от Четвърто районно управление (на МВР). Те разпитали потърпевшата какво е станало откакто огънят бил сподавен и открили, че и тя, и внукът ѝ са безапелационни, че млад мъж, с който имали спречкване по-рано денем, най-вероятно е причинителят, предава Флагман.
Полицаите бързо откриили мъжа, който живеел в същия квартал. Той е направил цялостни признания и е задържан за период до 24 часа. Предстои да стане ясно дали и какво обвиняване ще му бъде повдигнато.
За благополучие вредите, които са нанесени по къщата на 57-годишната жена, не са тежки и общата им стойност възлиза на едвам няколко стотин лв..
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР