24 часа Млад жандармерист предложи брак на приятелката си минути след

...
24 часа
Млад жандармерист предложи брак на приятелката си минути след
Коментари Харесай

Жандармерист предложи брак на приятелката си минути след като положи клетва

24 часа Млад жандармерист предложи брак на приятелката си минути откакто постави клетва по Етичния кодекс на Министерство на вътрешните работи в полицейската школа в Пазарджик. Бойчо Петров от Бургас изчака търпеливо края на тържествената гала и помоли приятелката си Николина, особено пристигнала в Пазарджик за клетвата, да ги снима с отряда му. Нищо неподозиращото момиче прецизно извърши молбата му и беше очевидно ненадейно, когато обичаният й изненадващо клекна на едно коляно пред нея и извади кутийка с годежен пръстен. Ще се омъжиш ли за мен безшумно промълви Бойчо, приветстван от сътрудниците си. След първичното стъписване Николина на висок апетит произнесе заветното "Да ".

Пред "24 часа " двамата влюбени споделиха, че са се срещнали преди 1 година на общото си работно място в Бургас. Николина призна, че не е знаела и не е била авансово готова за изненадващото предложение за брак на обичания си.

85 бъдещи жандармеристи, приключили сполучливо образованието си в полицейската школа на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, поставиха клетва в четвъртък. Те ще бъдат разпределени в подразделения на жандармерията в София, Бургас и Монтана.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР