24 Часа62-годишен мъж умря при челен удар с товарен бус

...
24 Часа62-годишен мъж умря при челен удар с товарен бус
Коментари Харесай

Дядо се удари челно, докато пие вода зад волана, и почина. Жена му оцеля, лекари спасиха внучетата

24 Часа

62-годишен мъж умря при преден удар с товарен бус до монтанското село Долна Вереница в неделя вечерта. Жестокият конфликт сред опела и товарния автомобил е станал на интернационалния път Е-79. Пожарникари са рязали ламарините, с цел да извадят потърпевшите от колата.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в колата са пътували жертвата, брачната половинка му и тримата им внуци - на 9, 15 и 18 година

Шофьорът на опела е умрял на място. Според свидетел той пиел вода и изпуснал кормилото. Възрастната жена и две от трите деца от София са откарани в хирургията в монтанската болница “Д-р Стамен Илиев ” с тежки контузии по главите и заплаха за живота. По думите на началника на отделението по хируругия доктор Красимир Каменов децата са с черепно-мозъчни контузии, едното дете е с раздран далак, коремна и белодрoбна контузия. На 9-годишното дете е направена животоспасяваща интервенция. Цяла нощ за живота им са се борили два хирургични и два реанимационни екипа взаимно с травматолози. Предстоят съвещания със експерти от “Пирогов ”, има възможност две от децата да бъдат изпратени в София, сподели още доктор Каменов.

Заради жестоката злополука пътят бе затворен за 2 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР