24 часа преди официалния старт на трансферния пазар в НФЛ

24 часа преди официалния старт на трансферния пазар в НФЛ ...

Денвър взеха Кейс Кийнъм, Казънс пред подписване с Минесота.


24 часа преди официалния старт на трансферния пазар в НФЛ първите големи сделки вече са договорени. Денвър вземат Кейс Кийнъм от Минесота, като официално контрактът ще бъде подписан в сряда. Куотърбекът възроди кариерата си през 2017 г. като изведе „викингите” до финал в НФК с пасове за 3547 ярда, 22 тъчдауна и седем интерсепшъна. Според информациите главният съветник на Денвър Гари Кубияк е лобирал за Кийнъм за сметка на Кърк Казънс, който за първи път в кариерата си е свободен агент.

Казънс се очаква да подпише с Минесота, което ще го направи най-скъпоплатеният играч в НФЛ. Според Дов Клеймън, репортер на свободна практика, досегашният куотърбек на Вашингтон ще заработва по $28 000 000 на сезон, което е с $500 000 повече от договора, подписан миналия месец от Джими Гарополо.
Дрю Брийс ще играе за Ню Орлийнз още две години срещу $50 000 000, от които $27 000 000 гарантирани. Ветеранът отдавна бе изявил желанието си да остане при „светците” и да завърши кариерата си в Луизиана, но статутът му на свободен агент даде правото на останалите отбори в Лигата да преговарят с него за първи път от 12 години. Конкретна оферта обаче така и не бе отправена, въпреки слуховете, че Минесота имат интерес.

Източник: sportal.bg