24 часа преди официалния старт на трансферния пазар в НФЛ

...
24 часа преди официалния старт на трансферния пазар в НФЛ
Коментари Харесай

Денвър взеха Кейс Кийнъм, Казънс пред подписване с Минесота

24 часа преди формалния старт на трансферния пазар в НФЛ първите огромни покупко-продажби към този момент са контрактувани. Денвър вземат Кейс Кийнъм от Минесота, като публично контрактът ще бъде подписан в сряда. Куотърбекът възроди кариерата си през 2017 година като изведе „ викингите” до край в НФК с пасове за 3547 ярда, 22 тъчдауна и седем интерсепшъна. Според информациите основният консултант на Денвър Гари Кубияк е лобирал за Кийнъм за сметка на Кърк Казънс, който за първи път в кариерата си е свободен сътрудник.

Казънс се чака да подпише с Минесота, което ще го направи най-скъпоплатеният състезател в НФЛ. Според Дов Клеймън, кореспондент на свободна процедура, досегашният куотърбек на Вашингтон ще заработва по $28 000 000 на сезон, което е с $500 000 повече от контракта, подписан предишния месец от Джими Гарополо.
Дрю Брийс ще играе за Ню Орлийнз още две години против $50 000 000, от които $27 000 000 обезпечени. Ветеранът от дълго време бе изявил желанието си да остане при „ светците” и да приключи кариерата си в Луизиана, само че статутът му на свободен сътрудник даде правото на останалите тимове в Лигата да договарят с него за първи път от 12 години. Конкретна оферта обаче по този начин и не бе отправена, макар слуховете, че Минесота имат интерес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР