24 часаГригор Димитров и екипът му постъпиха некоректно към България,

...
24 часаГригор Димитров и екипът му постъпиха некоректно към България,
Коментари Харесай

Орлин Станойчев пред 24 часа: Григор се промени като човек. Не поздравява хората, които му помогнаха

" 24 часа "

Григор Димитров и екипът му постъпиха неточно към България, счита Орлин Станойчев -  първият българин, достигнал топ 100 на международната класация при мъжете.

Не се прави по този начин единствено ден преди шампионата. И те го знаят. Ако в действителност не можеш да играеш, откажи се седмица по-рано, с цел да дадеш опция на уредниците да поканят други положителни играчи, освен Стан, изрази мнение най-успешният български тенисист преди ерата на Григор Димитров пред " 24 часа ".
" Отношението на Григор към България е друго. В последните години той доста се промени като човек. Подминава и не поздравява хора, които са му помагали. А човек не трябва да не помни от кое място е тръгнал. Никой не прави по този начин ", отсече някогашният ни капитан за купа " Дейвис ".

" Жалко за децата и почитателите, които имат опция да го гледат един път в годината. Пак споделям, екипът му не е откровен с хората. Роджър Федерер в никакъв случай няма да се откаже от шампионата в Базел ден преди началото. Всички, които играят тенис, са наясно какво става ", уточни някогашният тенисист.

Станойчев дефинира Стан Вавринка като страховит състезател и изрази оптимизъм, че следващата година още веднъж ще има шампионат от най-високо равнище в София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР