23 свежи канабисови растения, суха листна маса и семена от

...
23 свежи канабисови растения, суха листна маса и семена от
Коментари Харесай

Полицаи откриха домашно отглеждани насаждения от канабис във Видин и Враца

23 свежи канабисови растения, суха листна маса и семена от същата просвета са иззели през вчерашния ден чиновници на РУ-Видин. По случая е арестуван 21-годишен гражданин на регионалния град. Полицейските дейности, ориентирани против производството и разпространяването на опиати, били подхванати през вчерашния ден, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.
 канабис  канабис  dscn0913_800x600  dscn0914_800x600  канабис
Разследващите направили претърсвания и изземвания в три парцела. На терасата на апартамент, населяван от И.И./21г./ във Видин, чиновниците на реда разкрили 7 растения с височина до 38 см, отглеждани в саксии, буркан със семена с присъщ аромат на коноп и железна кутия със суха листна маса. При полевия наркотест тревата и семената реагирали на канабис. Последвали претърсвания в село Бела Рада. В градина на парцел, населяван от бабата на младия мъж, служителите на реда намерили засадени седем конопени растения с височина от 30 до 130 см, а при огледа в прилежащ ненаселен парцел, били открити още 9 стръка, от 35 до 140 см. Свежата листна маса индикирала при наркотеста на канабис. 21-годишният е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Видин. Работата на проверяващите продължава, в районното ръководство е формирано досъдебно произвеждане по чл.354а, ал.3 и 354в, ал.1 от Наказателния кодекс.

Също през вчерашния ден, чиновници от РУ-Козлодуй, ОДМВР-Враца провели профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати. При инспекция, подхваната в двора на частен парцел в козлодуйското с. Крива бара, полицейските чиновници разкрили повърхност, засадена с растения от рода на конопа. Иззети са 43 стръка, високи към 2 м, и плик със зелена листна маса канабис. В РУ-Козлодуй е арестуван малолетен. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР