23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота.

...
23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота.
Коментари Харесай

Слънчев календар – сряда – 10 август 2022

23 безоблачен ден – Денят е отдаден на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, ръководи времето, покровителства посевите, зачатието на децата.

Това е ден на Господарката на Небесните води, Майката на природата. Той е отдаден на стихийните Духове, пазители на Светлината, всички Светии и самия Създател. Ден за благородно начало.

Тотем – Бял паяк, знак на съзидание, креативен подарък, неизчерпаемост, всичко идва в точното време.

Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич.

Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Подходящо за обществени мероприятия, сключване на значими документи.

Добре е да се стартира курс за лекуване, да се подготвят медикаменти, само че не течни. Отдайте се на фамилните обятия, само че единствено при взаимно единодушие. Благоприятно е за зачатие.

Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Препоръчва се да се изкъпете и да се наспите хубаво. Подходящо е за смяна на имиджа и прическата.

Недопустимо е да се демонстрира надменно отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се предлагат поправки. Денят не е подобаващ за бракоразвод.

Диета – Храната би трябвало да е лека и едвам доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

Облекло – Хубаво е да носите нови облекла, само че не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви облекла като отбрана. Да се заобикалят ярките и пъстри цветове и комбиниране от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки.

Знамения – Те са свързани с природата и растенията. Лошо е да има гръм в небето. Ако паднат върху вас листа или клонки от дърво – пригответе се за неприятности и промени на работното място.

Ако попаднете на прахуляк и кихате от това или косъмче от ресницата попадне в окото – дезориентация, машинация.

Да намерите жълти железни предмети – изясняване на объркваща обстановка. Да загубите копче или някаква дреха – знак за отърваване от лоши
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР