23 ще са секциите в арестите и затворите в страната.

...
23 ще са секциите в арестите и затворите в страната.
Коментари Харесай

23 са секциите в затворите в страната - около 1 150 обвиняеми имат право да гласуват

23 ще са секциите в арестите и затвор ите в страната.

Право да гласоподават имат към 1 150 обвинени и подсъдими без влезнала в действие присъда.

Почти като в свободния живот, има тъмна стаичка, тъй като в арестите и затвор ите ще се гласоподава единствено с хартиена бюлетина.

Пред вратата на изборните пространства, които другояче се употребяват от затвор ническата администрация ще има залепени всички бюлетини.

Секционните избрателни комисии ще са от външни лица, които съгласно служебния заместител правосъден министър Мария Павлова, не се тормозят от мястото.

" Примерно в пловдивския затвор , споделиха, че на предходните избори комисията е била напълно от дами формирана ", разяснява Павлова.

Разликата е в това, че надзирателите ще са повече. Придвижването на арестуваните гласоподаватели ще става по специфична скица. Очакванията са за ранен завършек на изборния ден и за висока изборна интензивност.

" Предишният път тя е била към 90 %, освен това без всевъзможен платен и корпоративен избор. Призовах общото равнище на избори те да се стреми към това, което е в местата за отнемане от независимост ", сподели служебният правосъден министър Янаки Стоилов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР