23 пункта за работят от днес в Пловдивска област. Паралелно

...
23 пункта за работят от днес в Пловдивска област. Паралелно
Коментари Харесай

23 пункта за ваксинация работят днес в Пловдивска област

23 пункта за работят от през днешния ден в Пловдивска област. Паралелно с това ще ваксинират и персоналните лекари, с цел да бъдат улеснени искащите да бъдат имунизирани.
„ Зеленият кулоар “ в МБАЛ „ Медлайн “ ще продължи да обслужва пациенти и през днешния ден. Във вчерашния неделен ден там против са имунизирани повече от 100 души. Нито един от тях не е имал недоволства, регистрират от лечебното заведение.
 Проф. Балтов: 16 хиляди ваксини са направени за два дни Проф. Балтов: 16 хиляди ваксини са направени за два дни
Ефектът от зелените коридори е позитивен. Само за два дни бяха направени над 16 хиляди имунизации и това не е лимитът. Това съобщи прочие..
Местата за имунизации в Пловдив и района са избрани от Областния спешен щаб след среща с кметовете на обитаемоте места, заяви ръководителят на щаба и регионален шеф Дани Каназирева. Организацията е следната:
Карлово ще поеме Сопот, Раковски – Брезово, Хисаря ще поеме Калояново, Стамболийски - Кричим и Перущица, Асеновград – Лъки и община Куклен, Пловдив ще поеме община „ Марица “, „ Родопи “ и Съединение, а Първомай – община Садово.
Няма да има върнати хора и всеки, който желае, може да се имунизира, увери Дани Каназирева. Тя уточни, че „ зелени коридори “ за имунизация ще има и в почивните дни тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР