23-ма са вече задържаните в акцията срещу битовата престъпност, която

...
23-ма са вече задържаните в акцията срещу битовата престъпност, която
Коментари Харесай

23-ма са вече задържаните при акцията на полицията в София-област

23-ма са към този момент арестуваните в акцията против битовата престъпност, която се организира в София-област. Данните са настоящи към 13 часа.

Операцията стартира тази заран. Тя се организира на територията на всички 22 общини в региона. Ще се ревизира дали арестуваните за до 24 часа са съпричастни към осъществени неотдавна закононарушения в региона. Един от тях е бил разгласен за общодържавно търсене.

В акцията, с изключение на служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи - София, вземат участие и сътрудниците им от жандармерията, БАБХ, 

В акцията, с изключение на служители на реда от ОД на МВР-София, оказват помощ и сътрудниците им от жандармерията, както и екипи на Национална агенция за приходите, БАБХ, РЗИ и КЗП.

Съставените актове за разнообразни нарушавания са общо 97. 85 от тях са писани от чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Проверените са общо 362 души, както и 268 автомобила. Писани са и 25 предупредителни протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Образувани са 2 досъдебни производства, както и 2 бързи, които са за шофиране след приложимост на дрога.

В акцията са тествани и 21 заложни къщи, 19 пункта за предаване на метали, 9 автоморги, 16 заведения и 41 други търговски обекта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР