23-годишният Венцислав Г. е задържан за срок до 72 часа

...
23-годишният Венцислав Г. е задържан за срок до 72 часа
Коментари Харесай

72-часово задържане на моториста Венцислав, който рани две жени в меле на бул. Трети март във Варна

23-годишният Венцислав Г. е арестуван за период до 72 часа от Районната прокуратура във Варна, откакто е бил притеглен като обвинен. На 17 април 2019 година към 18,40 часа на бул. „ Трети март “ във Варна при ръководство на мотор той блъснал пресичаща на пешеходна пътека жена.

``
реклама

Вследствие на ПТП-то е потърпевша и возещата се на мотора спътничка на обвинения. На пешеходката са породени три междинни телесни повреди, а на спътничката на Венцислав – една. 

Обвиняемият е бил недееспособен. 23-годишният мъж в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на МПС. Разследването по случая е открило също, че управляваният от него мотоциклет е с прекъсната регистрация, а поставените регистрационни табели са на друго МПС.

Утре, 19 април, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 минути) Рейтинг: 3763 | Одобрение: -4322 Ей го, комплексирания селянин. От някое варненско село 100%. ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР