23-годишният Калоян Желев е с номинация за дебют за ролята

...
23-годишният Калоян Желев е с номинация за дебют за ролята
Коментари Харесай

Актьорът Калоян Желев: Надявам се хората да стават по-толерантни

23-годишният Калоян Желев е с номинация за дебют за ролята си на 15-годишния Кристофър- момче със Синдром на Аспергер в спектакъла “Странна преживелица с куче през нощта ”, по романа на Марк Хадън.

Младият мъж приключва НАТФИЗ през есента на 2023-та година и това е дебютната му роля на сцената на огромен трагичен спектакъл. За нея се явява на кастинг, разгласен от шефа на Русенския драматгичен спектакъл Боян Иванов, който е и режисьор на спектакъла " Странна преживелица с куче през нощта ".

Калоян Желев показа, че е считал ролята за огромен залък, само че последователно е придобил убеденост и в този момент получава единствено позитивни мнения и поздравления за представянето си. Готов е и за нови актьорски провокации, надява се да има доста такива в креативния си път.

А " Странна преживелица с куче през нощта " продължава своя живот на сцена. На 20-ти февруари спектакълът ще гостува в Младежкия спектакъл в София, а в Русе ще се играе още веднъж на 8 март. От Русенския спектакъл оферират на дамите да отпразнуват и по този забавен метод празника си, като всеки шести билет ще носи отстъпка и на останалите пет.

Не пропускайте да гледате Калоян Желев в ролята на Кристофър. А в звуковия файл може да чуете целия диалог с него в студиото наДарик радио Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР