23-годишният Джо въобще не е знаел къде се намира, когато

...
23-годишният Джо въобще не е знаел къде се намира, когато
Коментари Харесай

Младеж се напи, поиска официално Гренландия от Дания

23-годишният Джо изобщо не е знаел къде се намира, когато се е напил в бар. Младежът решил, че Гренландия би трябвало да стане негова благосъстоятелност, по тази причина изпратил съответното писмо до външното министерство на Дания.

Забравяйки за случая, на идната заран той получил формален отговор от служителите. Джо жадувал за власт, само че, както самичък той признава, диапазонът на неговите мисли в пияно положение не е задоволително необятен. Поредния разгулен петък той още веднъж прекарал в бар, размишлявайки, коя територия той да покори, написа Блиц.

Младежът си избрал Гренландия - самостоятелна територия, подчинена на Дания. Защо? Той самият не знае, само че цяла вечер го безпокоил въпросът, дали датчаните употребяват пълноценно своята морска територия. За злощастие, той почнал да проучва и достигнал до извода, че държавното управление на Дания нерационално употребява тази територия.

" Поразмърдах мозъка си и взех решение, че този великански остров не носи задоволително приходи на Дания. Тогава измислих, че би било учтиво, не, дори обилно от моя страна да поема ръководството му. Имам поради, да им махна този товар от раменете ", изяснява Джо.

тагове гренландия дания пийнал младеж
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР