23-годишната Лия Ситдикова от Татарстан спечели конкурса "Момиче на годината

...
23-годишната Лия Ситдикова от Татарстан спечели конкурса "Момиче на годината
Коментари Харесай

Избраха най-горещото момиче на годината в Русия, вижте сексапилната красавица

23-годишната Лия Ситдикова от Татарстан завоюва състезанието "Момиче на годината Playboy 2017 ". Тя ще получи 1 милион рубли и ще попадне на корицата на най-популярното мъжко списание в света.
ия Ситдикова е родена на 25 юни 1994 година в град Набережня Челни. Първоначално фамилията й се реалокира в Казан, а на 15-годишна възраст момичето отива в Москва. Лия учи в Държавния университет за гражданска авиация в Санкт Петербург. И в бъдеще възнамерява да получи второ висше обучение, с цел да стане водач. Моделът интензивно си сътрудничи с креативното студио MAVRIN Studios, написа БЛИЦ.
Състезанието "Момиче на годината Playboy 2017 " се организира на няколко стадия. Отначало били определени шест претендентки с най-вече гласове от анкетите измежду читателите. Същият брой девойки били определени и от журито. 12-те полуфиналистки били поканени на фотосесии и по-късно стартирал нов избор. Във финала попаднали три от хубавиците За тях били проведени спомагателни фотосесии. Накрая купата бе извоювана от Лия Ситдикова. Тя чака премия от 1 милион рубли и корицата на списание Playboy. Церемонията по награждаването ще се организира в един от московските клубове. Лия споделя, че фантазията й се е сбъднала. Сега моделът към този момент си мечтае за роля в киното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР