23-годишната Лили Точева бе избрана за „CEO for One Month

...
23-годишната Лили Точева бе избрана за „CEO for One Month
Коментари Харесай

Лили Тончева ще е главен изпълнителен директор за 1 месец на Adecco България

23-годишната Лили Точева бе определена за „ CEO for One Month " на Adecco България в тазгодишното издание на едноименна самодейност на компанията.
Програмата дава късмет на бъдещи водачи да се срещнат с актуалните бизнес водачи от 47 страни в световната мрежа на Adecco и да влязат в ролята на основен изпълнителен шеф, който в границите на месец работи действително с същинските изпълнителни шефове на компанията. Програмата се организира за седма поредна година.
Селекционният развой започва с изпращане на автобиография и включва три стадия. При доста оспорвана конкуренция до финалния стадий в България доближиха 11 претенденти и след събеседване с тях. След извършени изявленията с всеки един от тях, за позицията основен изпълнителен шеф за един месец бе определена Лили Точева. Тя е бакалавър по Бизнес администрация от Университета по приложни науки в Ротердам, Холандия и живее в София.
В рамките на месец Лили ще има опцията да работи един до друг с изпълнителния шеф на Adecco за България и Гърция Константинос Милонас и да се запознае с вътрешните процеси на компанията, работата с клиенти и ръководенето на екипи, да почерпи опит от международния водач в региона на човешките запаси.
„ Реших да аплайвам за програмата „ CEO for One Month ", с цел да дам старт на кариерното си развиване в областта на човешките запаси. Надявам се да науча оптимално доста за работата на Adecco във всички сфери на ръководството на човешки запаси. Иска ми се да бъда поставяна в обстановки отвън зоната ми на комфорт, тъй като това за мен подсигурява израстване. Радвам се на опцията да застана един до друг и да се изучавам от построен и почитан водач като господин Милонас. Надявам се той да ме ангажира с огромните хрумвания и проблеми, които ще би трябвало да взема решение в този интервал ", описа Лили Точева.
След като бъде определен „ CEO for One Month " на локално равнище, конкуренцията продължава, с цел да бъде селектиран световен изпълнителен шеф на компанията. Десет от всички надарени претенденти на национално равнище ще бъдат определени да посетят лагер за образования, с цел да тестват своите умения, свързани със съдействие и нововъведения. На идващия стадий единствено един от всички „ национални водачи за един месец " ще бъде определен да работи дружно с основния изпълнителен шеф на The Adecco Group Ален Дьохаз в Цюрих, Щвейцария.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР