23-годишната кандидатка на ГЕРБ-СДС е магистър по филология и продължава

...
23-годишната кандидатка на ГЕРБ-СДС е магистър по филология и продължава
Коментари Харесай

Надежда Игнатова: Само ако работим заедно, ще помогнем на България

23-годишната кандидатка на ГЕРБ-СДС е магистър по лингвистика и продължава с магистратура по дипломация, интернационалните връзки и европейско ръководство

„ Винаги съм залагал на младежите, имам вяра в тяхната сила, познания и хъс за смяна. В комбиниране с опита и компетентността на по-възрастните от ГЕРБ можем да преведем страната ни през рецесиите, тъй като знаем по какъв начин “, разяснява през днешния ден в Стамболийски регионалният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев.

Той акцентира, че по тази причина и листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за региона е цялостна с млади и образовани младежи като 23-годишната Надежда Игнатова от село Йоаким Груево.

Младата дама по обучение е лингвист и продължава образованието си като магистър по Дипломация, Международни връзки и Европейско ръководство.

В съботния ден тя бе подкрепена от Мараджиев в срещите й с жителите на община Стамболийски.

В срещите се включиха и общинският началник Стоян Богданов, регионалният началник на МГЕРБ Владимир Пильов, общински съветници.

Представителите на ГЕРБ не пропуснаха да подчертаят пред хората, че вотът на 2 октомври е значим, в случай че желаеме бързо да се оправим с рецесиите, тъй като ГЕРБ има проект за справяне с тях.

„ Често приказваме по какъв начин младежите внасят глътка пресен въздух и прокарват път на новаторските технологии в живота ни. Аз мога да внеса такива и да бъда потребна със знанията си, в случай че ми бъде даден късмет. Затова простирам ръка към всички поданици на общината и апелирам да ме поддържат в идните избори с номер 24 и преференция 107. Единствено в случай че работим дружно ще се оправим с рецесиите в страната и ще помогнем за постоянна България! “, прикани Надежда Игнатова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР