23-годишна жена се блъснала с лек автомобил в три паркирани

...
23-годишна жена се блъснала с лек автомобил в три паркирани
Коментари Харесай

23-годишна шофьорка помете три коли и се заби в къща в Смолян

23-годишна жена се блъснала с лек автомобил в три паркирани коли и къща в Смолян, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера в районното ръководство в града постъпил сигнал. По думи на сигнализиращия, на същата дата, към 17.30 часа на улица "Снежанка " на ляв завой, лидер на лек автомобил "Мазда А6 " е нарушил разпоредбите за придвижване и е предизвикал обилни имуществени вреди.
Служители на реда открили, че возилото било със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 32-годишен мъж от село Върбина. Колата била ръководена от 23-годишна жена от Смолян. Автомобилът се блъснал в 3 паркирани на платното за придвижване моторни транспортни средства - лек автомобил "Шкода Фабия " със сливенска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишен мъж от Нова Загора; лек автомобил "Сеат Кордоба " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 30-годишна жена от Смолян и лек автомобил "Рено Клио " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 46-годишен мъж от Смолян. След това "Мазда "-та се забила в тераса на къща, намираща се в непосредствена непосредственост. Имотът е благосъстоятелност на 63-годишна жена от село Орехово.
Причините за пораждане на произшествието и настъпилите вреди са в развой на изясняване. Няма потърпевши жители.
Местопроизшествието е било посетено от дежурна оперативна група. Извършен бил и оглед.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР