23-годишна жена е убита в столичния квартал Надежда, съобщават от

...
23-годишна жена е убита в столичния квартал Надежда, съобщават от
Коментари Харесай

Млада жена е убита в столичния квартал „Надежда“, издирват бившия ѝ приятел

23-годишна жена е убита в столичния квартал " Надежда ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Сигнал е подаден в 18.30 часа. Жената е открита мъртва в жилище на улица " Бели Дунав ". Във връзка с изясняването на събитията към случая полицията търси някогашния другар на жертвата, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов пред медиите.
Иванов уточни, че информацията за случилото се на този стадий към момента не е задоволително подробна, като текат процесуално-следствени дейности.
 
Минута след 18.30 часа е получен сигнал за открита мъртва жена. Родителите ѝ са търсили контакт с нея и откакто не я намерили, са отишли в жилището и благодарение на ключар отворили жилището. Към адреса са ориентирани екипи на полицията. 23-годишното момиче е умряло от огнестрелни рани, уточни Ивайло Иванов, като не сподели какъв брой с ангажимента, че се прави оглед.
 
Издирва се някогашният другар на жертвата, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, като акцентира, че на този стадий не може да се каже дали той е възможният причинител на закононарушението, а от полицията го търсят за изясняване на събитията към убийството. Издирва се и дете на 1 година, което най-вероятно е с него, добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Иванов уточни, че се разпитват близки и родственици на жертвата. Доколкото се знае досега тя и някогашният ѝ другар неотдавна са се разделили.-->
 
Издирваният 26-годишен мъж е чиновник в частна охранителна компания и има законно оръжие, стана ясно от думите на Иванов.  
 търсен Министерство на вътрешните работи, пресцентър
От Министерство на вътрешните работи разпространиха негова фотография, като показаха, че той се придвижва с автомобил " Фолксваген Голф ", сив металик, с регистрационен номер Сухопътни войски 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете.

От полицията молят жителите, които ги виждат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР