23-годишен русенец отива за 3,5 години в затвора за разпространение

...
23-годишен русенец отива за 3,5 години в затвора за разпространение
Коментари Харесай

3,5 години затвор за 23-годишен русенец, разпространявал наркотици

23-годишен русенец отива за 3,5 години в пандиза за разпространяване на опиати, оповестиха от Окръжния съд в Русе.

В началото на декември 2020 година, на кръстовището сред бул. „ Гоце Делчев “ и „ Луи Айер “ в Русе, полицейски патрул подал сигнал за прекъсване на  автомобил „ Мерцедес “, ръководен от А. И. Вместо да спре, той дал на пътуващия с него Г.П. черно калъфче, в което имало найлоново топче с 1,6119 грама марихуана, 3 топчета от алуминиево фолио с 6,14 грама метамфетамин, след което внезапно нараснал скоростта. Достигайки ул. „ Троян “, изгубил ръководството над автомобила и се блъснал в бордюра. Излязъл от колата и побягнал, само че бил настигнат от служителите на реда и върнат назад.

В това време Г.П. изхвърлил калъфчето в една цистерна и напуснал местопроизшествието, само че бързо бил открит и показал къде са наркотичните субстанции на приятеля му.

След пет правосъдни съвещания Окръжен съд – Русе призна А. И. за отговорен и му наложи наказване отнемане от независимост за период от две години при първичен непоколебим режим. Със същата присъда съдът групира и наложените на подсъдимия други две санкции по каузи за закононарушения, още веднъж свързани с наркотични субстанции, и е несъмнено едно общо, по-тежкото от тях, в размер на една година и шест месеца отнемане от независимост, което следва да се изтърпи настрана.

Присъдата може да се апелира и стачкува в 15-дневен период пред Апелативен съд – гр. Велико Търново.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР