23-годишен младеж е със счупена ръка след бой в дискотека,

...
23-годишен младеж е със счупена ръка след бой в дискотека,
Коментари Харесай

Екшън в Мездра! Кандидат за спецченге строши ръката на младеж при разпра в дискотека

23-годишен юноша е със счупена ръка след пердах в дискотека, написа BulNews.bg. Той е потърпевш след сдърпване с друго момче, кандидатстващо за работа в системата на Министерство на вътрешните работи.

Сцената се разиграла към 3 часа в събота през нощта в нощен клуб „ Роял “ в Мездра. Там купонясвал с другари потърпевшият Борис, който е наследник на футболната легенда на локалния клуб „ Локомотив “ Пешо Боянов. В дискотеката имало и огромна компания от към 30 души техни връстници от село Зверино. В разгара на вечерта, след щедро количество алкохолни питиета, сред две девойки от двете тайфи зародил скандал поради момче. Момите се хванали за косите и почнали да си разменят ритници и удари. Първоначално въргалът бил общопризнат като шоу, само че когато се стигнало до кръв, Борис се спуснал да оказва помощ на мездренчанката. Същото направил и бъдещият служител на реда, само че за зверинчанката.

Двамата мъже се спречкали и въпреки съгласно очевидци да не се стигнало до замяна на удари, единият от тях потърпевш неприятно. Якичкият Боян от Зверино, който упражнявал силови спортове и понастоящем кандидатства за работа в спецслужбите на Министерство на вътрешните работи, стиснал повече ръката на Борис, която той неотдавна бил счупил. Явно костта още не била заздравяла, тъй като последвало ново строшаване. Пострадалият е откаран в столичния институт „ Пирогов “, защото контузията доста усложнила положението му.

Компанията от Зверино се пробвала „ да си измие ръцете “ и натопила охранителите на дискотеката за случая. След обзор на видеозаписите от охранителните камери на обекта обаче станало ясно, че по време на мелето гардът даже не бил в залата.
Въпреки че към този момент е известно кой е виновен за контузията на сина на футболиста, от полицията и от прокуратурата към момента не са подхванали дейности. Вероятно с цел да не дискредитират бъдещия си сътрудник, казусът четвърти ден не намира място в формалния бюлетин на полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР