23-годишен мъж в нетрезво състояние влезнал при мечката във Варшавския

23-годишен мъж в нетрезво състояние влезнал при мечката във Варшавския ...

Подпийнал посетил на зоопарка във Варшава мерил сили с мечка.

23-годишен мъж в нетрезво състояние влезнал при мечката във Варшавския зоопарк и не останал незабелязан. Очевидец заснел на видео случилото се зад загражденията, което можете да видите ТУК. 
От публикуваните кадри се вижда как подгонен от мечката, неканеният гост скача в басейна й, а след като тя го последва и във водата, опитва да я удави.
Инцидентът приключва без жертви, благодарение на цирковото минало на мечката, заради което тя не проявила агресия към човека, според съобщение на пресслужбата на зоопарка, цитирано от „Vesti.ru“.
На записа се вижда, че животното не орговаря реципрочно на нападателя си и го оставя да излезе от басейна и да дочака спасението си на мечешка територия. Известно е, че нетрезвият посетител се е оттървал само с драскотини, отбелязва руското издание, позовавайки се на полски медии.
Както съобщава „Metro Warszawa“, инцидентът се е случил вчера, 21 май 2020 г. - на втория ден от отварянето на зоологическата градина след двумесечното й затваряне заради пандемията от коронавируса.
От пресслужбата на зоопарка съобщили още, че мечката получила стрес и тежко преживява случилото се. Сега тя е под непрекъснато наблюдение на ветеринарите и сътрудниците на зоопарка, предаде още „Vesti.ru".

Източник: actualno.com