23-годишен мъж от Кърджали намери портмоне с пари и документи

...
23-годишен мъж от Кърджали намери портмоне с пари и документи
Коментари Харесай

Студент намери пари и документи, върна ги на собственичката

23-годишен мъж от Кърджали откри портмоне с пари и документи и го съобщи в полицията. Това оповестиха от ОДМВР - Кърджали.

Мехмед Хасан е студент в НВУ „ Васил Левски “ във Велико Търново. Младежът излязъл от жилищния си блок на 13 юли и на входа намерил дамско портмоне. Той отсрочил разходката, която възнамерявал и донесъл изгубената движимост на защитата в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Казал, че даже не е отворил портмонето, с цел да види какво има в него. Заедно със сътрудника по защитата преброили 430 лева и 25 евро, персонална карта, шофьорска брошура, дебитни, кредитни карти и други документи. Веднага последвало позвъняване до собственичката на изгубеното портмоне – Мария Колева, която в същия миг обикаляла към блока, с цел да търси изгубената движимост. След поканата да се яви в дирекцията тя получи парите и документите си.

Ръководството на ОДМВР-Кърджали изрича признателност за достойната постъпка на Мехмед Хасан, на който му предстоят държавни изпити в университета и му пожелава сполучлива реализация след дипломирането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР