23-годишен мъж е опитал да убие жената, с която живее

...
Коментари Харесай

Мъж е опитал да убие жена си и причинил средна телесна повреда на дете в Търговищко

23-годишен мъж е опитал да убие дамата , с която живее на фамилна начела и е предизвикал междинна телесна щета на дете в Подгорица . Заради това Окръжният съд в Търговище му е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Престъплението е било осъществено на 21 декември . Мъжът и жертвата му имат общи деца. Веднага след постъпката си обвиненият е напуснал селото и е отпътувал за Разград , с цел да се укрие , вместо да остане на място и да укаже помощ на потърпевшата.

Налице е заплаха да извърши и друго закононарушение , като тази заплаха се обосновава от правосъдното минало на лицето. През август тази година обвиненият е сключил съглашение с прокуратурата, което е и утвърдено от съда, за нанасяне на лека телесна щета на същата жена отново при изискванията на домашно принуждение. По това съглашение е освободен от наказателна отговорност, като му е наложено съответното административно наказване „ Глоба “.

Съдът, като взе поради правосъдното минало, както и действителната заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение , постанови мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с обвинения Е. С.

Определението предстои на обжалване и митинг в тридневен период пред Апелативния съд във Варна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР