221-метрова луксозна лодка на 6 етажа и с 39 апартамент

...
221-метрова луксозна лодка на 6 етажа и с 39 апартамент
Коментари Харесай

Новата най-голяма яхта: 221-метров лукс и апартаменти с цени, тръгващи от $11 милиона

221-метрова първокласна лодка на 6 етажа и с 39 апартамент - скоро това ще бъде най-голямата и една от най-скъпите суперяхти в света. Т.нар. Somnio би трябвало да бъде реалност до 2024 година, а жилищата на борда ѝ да потеглят от 11 милиона $.

Според публично известие на дизайнерското студио Winch Design, създало плана дружно с шведската Tillberg Design, разноските за реализирането му ще бъдат в размер на 600 милиона $.

Тяхната концепция е Somnio да успее да изпревари актуалната най-голяма яхта в света Azzam, която е с дължина от 182 метра.
 Снимка 537162
Източник:

Апартаментите в първокласната яхта ще се продават на цени от 11,2 милиона $ нагоре, като човек няма да може да си купи подобен, в случай че не бъде авансово поканен за това. Всеки един от тях ще разполага с изключение на със спалня още със лична кухня, фитнес, библиотека и външна тераса.

В допълнение притежателите на жилища на борда на Somnio ще имат достъп до винарна с 10 000 бутилки и зала за дегустации, както още заведения за хранене, питейни заведения и клуб за водни спортове.

По строителството на яхтата към този момент работи екип в Норвегия. Приходите от предварителните продажби на жилища оказват помощ за финансирането на плана.
 Снимка 537160
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР