22 случая на шофиране след употреба на наркотици са установени

...
22 случая на шофиране след употреба на наркотици са установени
Коментари Харесай

Над 20 дрогирани шофьори спипани за седмица във Варненско

22 случая на шофиране след приложимост на опиати са открити във Варненската област за седмица. За интервала 16-22 септември в региона са засечени 28 неправоспособни водачи или лишени от правоуправление, оповестиха от локалната полиция.

За посочения интервал във Варненско са настъпили общо 43 пътни произшествия, от които 9 тежки с един умрял и 8 ранени, а 34 произшествия са се разминали с материални вреди.

Причините за пораждане на тежките произшествия се проучват, като към съответните пътни сектори се насочват екипи за реализиране на контролна активност, за реализиране на оптимално влияние върху участниците в пътното придвижване и превъзпитаването им към съблюдаване на разпоредбите за придвижване.

Основен акцент в активността на полицейските чиновници е определяне и санкциониране на нарушаванията, явяващи се съществени аргументи за пътнотранспортния травматизъм. Сред тях са шофиране след приложимост на алкохол и/или опиати,управление без брошура или с превишена скорост, лишаване на преимущество на транспортни средства и пешеходци.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР