22 наркодилъри от Пловдивско са задържани и вече привлечени като

...
22 наркодилъри от Пловдивско са задържани и вече привлечени като
Коментари Харесай

Акция Бяло в Пловдивско: 22 наркодилъри загазиха жестоко, ...

22 наркодилъри от Пловдивско са арестувани и към този момент привлечени като обвинени в хода на акция " Бяло ", която се организира в цялата страна по разпореждане на основния прокурор Иван Гешев. Това оповестиха за " Марица " от прокуратурата.

В зоната на Апелативната прокуратура, която обгръща Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали, са формирани общо 49 досъдебни производства, привлечени като обвинени са 55 души. Извършени са общо 29 претърсвания и изземвания. В Пазарджишко има двама привлечени обвинени, по осем в Стара Загора и Смолян, 10 в Хасковско и петима в Кърджали.

В хода на провежданата интервенция против държането и разпространяването на наркотични субстанции на 7 декември  в село Маджерито е намерено особено помещение за развъждане на марихуана. Спрямо уредника,младеж на 19 години, Районна прокуратура-Стара Загора е повдигнала две обвинявания - за произвеждане и продажба на марихуана. Той е арестуван в бивш икономически двор. В едно от пространствата отглеждал растения от рода на конопа – марихуана. Там била инсталирана нагревателна лампа и други механически съоръжения. По досъдебното произвеждане е осъществено претършуване и изземване и в стая, населявана от 19-годишния, където е бил открит полиетиленов плик с клик система със наличие на суха маса. При осъществена проба с полеви тест е реагирала на марихуана. Младежът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.  Той е осъждан и преди за владеене на наркотични субстанции. Районна прокуратура – Стара Загора ще внесе искане в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Припомняме, че по време на акцията бе открит 17-годишен възпитаник от учебно заведение в Пловдив, в чиято раница бяха открити таблетки с екстази. На територията на Сопот епък бе разкрита лаборатория за развъждане на марихуана. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР