22 май – аерогара София“. Българска делегация, начело с премиера

...
22 май – аерогара София“. Българска делегация, начело с премиера
Коментари Харесай

„Филтър”: Как жената на Кирил Петков свали Лена Бориславова от самолета за Рим

22 май – аерогара „ София “. Българска делегация, отпред с премиера Кирил Петков идва с конвой от коли на НСО, с цел да отпътува за Рим. По традиция наши представители участват на отслужването на божествена света литургия в базиликата „ Сан Клементе “ в чест на празника на Кирил и Методий. От години те биват одобрявани от главата на Римокатолическата черква.

В делегацията тази година са включени 44 индивида, а измежду тях е дясната ръка на Кирил Петков и говорителка на кабинета Лена Бориславова. Чекират се и се качват в самолета. Полетът обаче се бави, тъй като на летището към момента не се е появил вицепремиерът Асен Василев, написа уеб сайтът. Той идва финален, а по наша информация дружно със брачната половинка на Петков – канадката Линда Макензи. Дали тя в последния миг взема решение да придружи брачна половинка си при пътуването до Рим, не е ясно. Срещата й с Лена Бориславова обаче явно не била от най-приятните. Какво се случва на борда, не е ясно.

Изненадващо обаче Бориславова слиза от самолета и бива отписана от системата на пасажерите, все едно не е била измежду тях. Впоследствие Линда се явява в компанията на Петков и останалите членове на държавното управление в Рим, а прекомерно несъответствуващото й облекло за публично посещаване става обект на голям брой мнения.

Отдавна се приказва, че Лена Бориславова е най-близкият човек до премиера, който диктува всичките му решения и е министър-председател в сянка. Слави Трифонов даже обществено я иронизира в пост във Facebook, засегнат от коментирате й по всевъзможни тематики, в това число енергетика. Бориславова съпровожда премиера на всички значими срещи, а съгласно участници в тях иззема лидерската роля в диалозите. Мнозина даже подозират отношеиня сред двамата, които надвишават професионалните.

Интересно е също по този начин дали Асен Василев не е на страната на Линда Макензи в този спор с мирис на ревнивост, в случай че е правилно, че той е дошъл с нея на аерогарата, явно изненадващо за Лена Бориславова.

Политически анализатори разясняват, че дамите в сянка играят основна роля в настоящето ръководство. Твърди се също, че Ралица Стоянова, изключително доближена до Стефан Янев, е основният идеолог на новата му групировка „ Български напредък “, която бе публично учредена неотдавна. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР