22 март 2023 г. София. Lidl става официален глобален партньор

...
22 март 2023 г. София. Lidl става официален глобален партньор
Коментари Харесай

Lidl става официален партньор на Евро 2024 на УЕФА

22 март 2023 година София. Lidl става формален световен сътрудник на Европейското състезание по футбол 2024. Партньорството започва дружно с европейските квалификации и ще бъде в действие както по време на квалификациите през 2023 и 2024 година, по този начин и по време на финалния шампионат на шампионата през 2024 година

От 14 юни до 14 юли 2024 година най-хубавите национални тимове в Европа ще се насочат към Германия, с цел да се състезават за купата европейски първенец, в 10 разнообразни града. Страните, които ще се борят за купата в всички 51 мача от финалния шампионат, ще бъдат избрани от европейските квалификации, които ще се проведат от март 2023 година до март 2024 година

Като един от водещите ритейлъри в Германия и цяла Европа, Lidl е логически сътрудник на целия шампионат на Европейската футболна асоциация - със мощното си наличие в страната хазаин на Евро 2024 и с над 12 000 магазина в 31 страни, 30 от които в Европа. Точно както футболът въодушевява милиони хора всеки ден, по този начин Lidl е благонадежден сътрудник на милиони консуматори в цяла Европа за ежедневното им извършване на покупки.

" Радостни сме, че сме част от събитие, което вълнува освен нашите клиенти, само че и чиновниците ни. Така както нашите артикули са налични за всички, по този начин и ние желаеме да допринесем Евро 2024 да се трансформира в прекарване за всички - да вземем за пример посредством нашите Lidl почитател зони. Множеството страни, в които Lidl ще споделя тези безредици, и фактът, че финалният шампионат ще се организира в страната, в която стартира историята на Lidl, вършат това партньорство доста особено за нас ", сподели Йерон Бал, член на Борда на шефовете за бранш „ Клиенти " в Lidl International.

С партньорството Lidl насочва и обръщение за значимостта на пресните плодове и зеленчуци, както и на спорта и физическите извършения за дейния и здравословен метод на живот, както и за това, че методът, по който се храним и дейното придвижване оказват голямо въздействие освен върху здраве на хората, само че и върху околната среда. Именно по тази причина, следвайки правилата на Планетарната здравна диета (Planetary Health Diet), веригата непрекъснато обогатява асортимента си, тъй че да улесни клиентите да вземат съзнателни решения за покупка на здравословни и стабилно създадени артикули. Част от тях е и въвеждането на интернационалните стандарти за маркетинговите похвати, ориентирани към децата.

„ УЕФА гордо приветства Lidl като сътрудник на квалификациите и на Евро 2024. Присъствието на веригата на целия континент ще способства извънредно доста за популяризирането на този незабравим шампионат. Очакваме с неспокойствие и взаимната ни работа за одобряване значимостта на грижата за здравето и благополучието, като полезности, които Lidl и УЕФА споделят взаимно. " Така Маркетинг шефът на УЕФА Ги-Лоран Епщайн разяснява партньорството.

То е част от тактиката на Lidl за поддръжка на спорта на интернационално равнище. То се характеризира със споделено схващане за значимостта от придвижването и спорта и отразява устрема на веригата да реализира своите цели с отдаденост и високо равнище на професионализъм.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 116 магазина в 51 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР