22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъкаТъжна вест съобщи

...
22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъкаТъжна вест съобщи
Коментари Харесай

Анди от Русе почина на 22 години

22-годишният русенец страдаше от недоброкачествен израстък в мозъка

Тъжна новина заяви през вчерашния ден сестрата на 22-годишния русенец Андриан Георгиев - Камелия във Facebook страницата „ Да помогнем на Анди “, съобщи " Дунав мост ".

" Тази вечер си отиде най-прекрасния човек на света. Анди умря и остави празнота в душата ми вечно! Без теб нищо няма да е същото. Без теб разтуха няма.. Без теб нищо към този момент нищо няма значение. Не мога да ти кажа довиждане, споделям ти сбогом. Ще се забележим още веднъж. Обичам те Анди ", пише Камелия Георгиева. 

Младежът страдаше от злокачествен тумор в мозъка и претърпя няколко интервенции и лечение в Турция.

През февруари стана ясно, че размерът на тумора понижава и лечението в Турция има резултат. Това даде вяра на фамилията, че Анди може да се оправи с подлото заболяване и допреди месец имаше единствено положителни вести. За страдание последва внезапно утежняване на положението на младежа, с цел да се стигне и до съдбовната развръзка.

„ Започнах акцията с доста религия и в никакъв случай не одобрих думите на лекарите, че за него късмет няма. Израснахме дружно един до различен в положително и неприятно. Той е част от сърцето ми, моята опора и не си представям живота без него “, показа преди време сестрата на Анди.



Утре в 14:00ч ще бъде погребението на Анди в гробищен парк Чародейка юг, добави неговата сестра.

" Всеки който има опция да го изпрати дружно с нас срещата е в 13:00 часа пред църквата ", написа Камелия Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР