22-годишният полузащитник на Спартак (Варна) Милен Николов, играл сезон и

...
22-годишният полузащитник на Спартак (Варна) Милен Николов, играл сезон и
Коментари Харесай

Спартак се раздели с Милен Николов

22-годишният полузащитник на Спартак (Варна) Милен Николов, играл сезон и половина под управлението на Енгибар Енгибаров, се раздели с мъжкия тим по взаимно единодушие. Играещият като вътрешен халф и централен бранител Николов ще продължи да бъде част от треньорския щаб на ДЮШ на " соколите ", където води деца, родени през 2011 и 2012 година

" Щастлив и горделив съм с това, че дадох своя принос за достигането на Спартак (Варна) до 1/16 край за Купата на България и за влизането на отбора в Трета лига. Имаме известни разминавания във вижданията с новия старши треньор Диян Божилов. На този стадий е по-добре пътищата за мен и мъжкия тим да се разделят ", призна Николов.

" Благодарен съм на всички хора, които ме подкрепяха и оцениха съответно по време на престоя ми в тима. Пожелавам здраве на момчетата и сполучлив сезон. Нека отборът успее по-скоро да се върне там, където му е мястото, а точно в Първа Лига. Имам няколко оферти, само че на този стадий не съм взел решение къде и дали ще продължа кариерата си като футболист”, сподели още към този момент някогашният състезател на Спартак.

Снимка: " VarnaUtre "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР