22-годишният Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи

...
22-годишният Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи
Коментари Харесай

Тино печели „Гласът на България“? 22-годишният варненец се радва на най-много почитателки

22-годишният Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи шансове да стане победител в шестия сезон на шоуто за певчески гении „ Гласът на България “, разбра HotArena.

Той е от тима на Камелия, която до момента не е имала участник, завоювал първото място в шоуто. За разлика от ветерана в журито Иван Лечев, който цели два пъти е имал спечелили от своите тимове.

Тино ще се състезава на финала с Ива Георгиева, Надежда Александрова и Атанас Кателиев. Те ще се борят за огромната премия от 50 000 лв., писа „ Галерия “.

Кирил към този момент има доста почитателки, които ще гласоподават за него на 9 юни. Той се радва на най-голяма известност и в обществените мрежи. Един от полуфиналистите от „ Гласът на България “ ще има неповторим късмет да влезе в студио дружно с „ Клийн Бендит “. Британската тайфа ще избере българския глас, с който да запишат специфична версия на свое паметно парче.

Музиката е неизменима част от живота на Тино. Той има своя тайфа, с която свирят авторска музика и вършат кавъри. Заради рисково ниския му кадифен тембър го назовават „ българския Ник Кейв “.

За страдание на своите почитателки младият артист обаче не е свободен. Приятелката му приключва кино и спектакъл в Рединг, Англия. От година и половина са дружно и поддържат връзката си от разстояние. Виждат се през два-три месеца, само че пък доста си пасват. Тя обаче е решила да остане в Англия, до момента в който той желае да продължи да се занимава с музика в България и по тази причина още не знае по какъв начин ще продължат връзките им отсега нататък.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР