22-годишният Христос Митев от Любимец беше оставен в ареста от

...
22-годишният Христос Митев от Любимец беше оставен в ареста от
Коментари Харесай

Това е циганинът Христос, който отвлече 44-годишна жена, за да я изнасили, но...

22-годишният Христос Митев от Любимец беше оставен в ареста от Свиленградския райнонен съд по обвиняване в блудничество и опит за обезчестяване.

На 29 юни вечерта пияният Митев нападнал до басейна в Любимец 44-годишната жена. Тя била на фамилен празник и излязла за малко до колата, когато върху нея връхлетял мъжът. Той я завлякъл в шубраци до река Марица, където блудствал с нея 2 часа и се опитал да я изнасили, само че не съумял тъй като бил доста пийнал. Митев беше арестуван от полицията на идващия ден.

Митев признава виновността си и съжалява. Неговият длъжностен бранител юрист Милена Николова – Славова е декларирала пред Haskovo.info, че е пледирала пред съда по-лека мярка за неотклонение поради цялостните му признания, откровено разкайване и че все още на действието е използвал огромно количество алкохол. Той е с чисто правосъдно минало и непрекъснат адрес, където живее с бременната си другарка, от която има още две деца.

В последна сметка съдът го остави в ареста. Мярката предстои на обжалване пред Хасковския областен съд. Адвокат Николова – Славова съобщи, че в петък ще има изясненост дали нейният клиент ще апелира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР