22-годишният Даниел Йорданов - Емили Тротинетката и сподвижниците му от

...
22-годишният Даниел Йорданов - Емили Тротинетката и сподвижниците му от
Коментари Харесай

Нови неприятности за тротинетката Емили и аверите й Чеченеца и Тошо Куката!

22-годишният Даниел Йорданов - Емили Тротинетката и сподвижниците му от скандалния клип с вързаното като куче момче - Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и продуцентът бензинджия Стоян Карапанов, ще дават отговор пред Темида за безчинство и жестоко нарушение на публичния ред с извънреден цинизъм.

Обвинителният акт против тях на районната прокуратура в Пловдив към този момент е импортиран в съда, а наказването е до 5 година затвор, съобщи " Телеграф ".

Закоравелите пандизчии в кауша към този момент тръпнат в очакване при тях да пристигна Емили Тротинетката. Той към този момент прекара близо 2 месеца в следствения арест и непрекъснато се оплакваше, че загорели мъже му се точат. Симпатизантът на ПП-ДБ даже искаше да протяга ръка на живота си.

Зад решетките стояха също Куката и Чеченеца, само че не е продуцента на клипа Стоян Карапанов, който мина метър тогава.

В обвинителния акт на прокуратурата с изключение на чисто правните аспекти, има и любопитни извадки от житието и битието на така наречен „ инфлуенсъри “. За Даниел Йорданов е записано, че се „ самоопределя като жена и е известен с това, че е ръководи тротинетка “.

За 31-годишния Карапанов се показва, че живеел в пловдивско село и помагал в организирането и снимането на видеоклипове. Той работел на бензиностанция, а вързаното като куче момче Дениславбило негов сътрудник.

За Денислав Димитров от прокуратурата показват, че „ бил доверчив, свенлив, срамежлив и елементарно манипулируем “.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР