22-годишният боксьор Жельо Димитров, възпитаник на НСА, се изправи преди

...
22-годишният боксьор Жельо Димитров, възпитаник на НСА, се изправи преди
Коментари Харесай

Жельо Боксьора размахва среден пръст в съда, но твърди, че не е престъпник

22-годишният боксьор Жельо Димитров, ученик на НСА, се изправи преди минути пред Бургаския областен съд с искане за смяна на мярката му за неотклонение. Той влезе в съда усмихнат и размахвайки междинен пръст на публицистите. В правосъдната зала обаче съжали за дейностите си и съобщи, че не е нарушител, оповестява " Флагман ".

Младият мъж е упрекнат за това, че на 24-ти май т.г. е отмъкнал оборота на игрална зала в жк " Зорница ", като е използвал мощ и заплашил крупието с револвер.

Според прокуратурата жалбата на юриста на обвинения Димо Гочев е незаконосъобразна, а правосъдният акт е извънредно необорим и всичко доказателства сочат, че точно Жельо е създател на закононарушението. Въпреки нежната му възраст действието му не може да бъде спрягано за прочувствена или импулсивно. Доказателствата сочели, че закононарушението било планувано и е осъществено по дръзновен метод. За това действие на Жельо законът планува над 3 години ефикасна присъда.

" Има опция да се укрие, защото не живее на непрекъснатия си адрес. Също по този начин има възможност да извърши друго закононарушение, тъй като е незает. Димитров е едвам от 20 дни в ареста, което е в границите на законовия най-малко ", с тези претекстове държавното обвиняване отвърна жалбата за смяна на мярката за неотклонение.

Според бранителя на бургазлията обаче не е редно единствено тъй като е упрекнат да получи най-тежкото определение - арест.

" По никакъв метод той не може да повлияе на следствието и събирането на доказателства. Върнал е откраднатите пари. Няма по какъв начин да се укрие, защото от 18 години живее на непрекъснатия си адрес, а краткотрайният му е в Студенстки град, тъй като е студент. Действието е укоримо. Станало е, само че кое постанова към сегашния миг да остане в ареста ", попита юристът на Жельо - Димо Гочев правосъдния състав на Бургаския областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР