22-годишният Андрей Праматаров е акробатът, станал известен с таксуването си

...
22-годишният Андрей Праматаров е акробатът, станал известен с таксуването си
Коментари Харесай

Контрольорът от Пловдив призна защо е лазил по тавана

22-годишният Андрей Праматаров е акробатът, станал прочут с таксуването си от тавана. Младият мъж от две години е чиновник в рейс №20. Само за ден той стана най-известният кондуктор в пловдивския градски превоз, написа Трафик нюз бг.
„ Бяхме на последна спирка. Изведнъж автобусът стартира да се цялостни с пасажери и аз безусловно останах заклещен на вратата. Автобусът беше претъпкан. Тогава се обърнах към сътрудника и го попитах какво да върша. На смешка той отговори: „ Таксувай от втория етаж”. Тогава си споделих:”Защо не”. Метнах се на лостовете и започнах да продавам билети. Всички вторачиха взор в мен, в това число водачът. Колегата не можеше да повярва какво се случва и единствено повтаряше: „ Какво правиш там?”. Какво върша - продавам билети, му отговорих”, описа Андрей.
Той споделя, че решението му не е било подбудено от концепцията за пари или популярност, а с цел да си свърши работата.
Стената на Андрей във Facebook за близо 24 часа бе изпълнена със фотоси и поздрави за ексцентричното му решение да таксува от тавана. Днес Праматаров бе окуражителен от компанията транспортьор и бе насърчен с парична сума. „ От през вчерашния ден другари и познати ми се обаждат, с цел да ме поздравят и похвалят. Дори постоянните клиенти през днешния ден споделиха, че са ме гледали и също ме похвалиха”, споделя още Андрей.
Праматаров дълги години е живял в Гърция. Там е приключил образованието си. Преди две години и половина се прибира в България, а малко по-късно стартира работа като кондуктор. Младият мъж е безапелационен, че работата му доставя наслаждение и че ще продължава да я прави с готовност.


Ето и видео:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР