22-годишният Алекси Алексиев, обвинен за изнасилването на 73-годишна жена в

...
22-годишният Алекси Алексиев, обвинен за изнасилването на 73-годишна жена в
Коментари Харесай

Изнасилвачът от Синдел поиска на свобода, съдът го остави в ареста

22-годишният Алекси Алексиев, упрекнат за изнасилването на 73-годишна жена в село Синдел на 23 януари, остава в ареста, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Младият мъж апелира мярката " задържане под стража ", избрана от Районния съд, само че през днешния ден тя бе доказана от Варненския областен съд.

Съдът счете за неоснователна жалбата на отбраната му за изменение в по-лека мярка " домакински арест ”. Събраните досега доказателства по случая са в задоволителен размер, с цел да се направи хипотетично съмнение, че точно той е причинител на двете тежки закононарушения, за който е упрекнат - обезчестяване и блудничество.

Съдът смята, че е налице заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение при по-лека мярка, да повлияе на жертвата и да укрие обстоятелства за закононарушението.

Държавното обвиняване посочи, че против Алекси има шест преписки в Районна прокуратура за интервала 2014 - 2021 година, както и едно прекъснато произвеждане за обир. Не е осъждан.

22-годишният обвинен е от село Тръстиково. Първоначално пред органите на реда обяснил, че на 23 януари е изпил огромно количество алкохол и по тази причина е направил похищението.

Нападнал е дамата, до момента в който се е прибирала в дома си. Младият мъж нахлул в двора на потърпевшата, след което употребявал физическа мощ, с цел да преодолее съпротивата ѝ и срещу волята ѝ направил сексуален акт с нея. След това бързо напуснал парцела, като избягал в незнайна посока.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР