22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев

...
22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев
Коментари Харесай

24 часа: Простреляната Симона дойде в съзнание, вече диша сама

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг на 2 юни, към този момент диша независимо, научи " 24 часа ".

Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в схващане, има и двигателна интензивност, обясниха от УМБАЛ Бургас.

Въпреки положителните вести обаче, към момента е рано да се каже дали Симона ще се възвърне, защото патронът е поразил значими центрове в мозъка.

Това, че има двигателна интензивност към момента не значи, че тя ще бъде пълностоен човек. Предстои дълъг и тежък интервал, в който ще стане ясно дали 22-годишното момиче ще може да схваща, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация вършат всичко допустимо да върнат Симона към живота. Състоянието й е нормализирано, само че остава доста тежко.

Родителите на хубавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския началник Тони Тодоров,  са неразделно до нея в този сложен за цялото семейство миг. 

Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в припадък на раздразнителност простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина и рани тежко обичаната си.

54-годишният Коста бе убит с 4 патрона в главата до момента в който изчаквал Симона в мерцедеса си, спрян до комплекс " Сън вилидж ". Двамата трябвало да вървят на вечеря.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР