22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е

...
22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е
Коментари Харесай

Симона, която се бори за живот след разстрела в Слънчев бряг, е изключителна красавица

22-годишната Симона Тодорова е съдбовната хубавица, поради която се е стигнало до изтезанието в Слънчев бряг на хазартния необут Коста Николов-Миджурина, оповестява Флагман.бг, базирайки се на чудесно осведомени източници. Блондинката е в тежко положение и се бори за живот след канонадата от патрони, с която Михаил Станчев засипа нощес двойката.

Убитият в Слънчев бряг е предприемачът Коста Николов, 22-годишната му другарка е ранена в главата

Според нашите източници Симона е родом от Дряново, само че от години живее във Велико Търново. Красавицата е щерка на шефа на полицията в Дряново. Симона била гадже на сина локален предприемач, само че двамата се скарали и преди 2 месеца тя се преместила в Слънчев бряг, където почнала работа в едно от казината на Миджурина.

Първа публична информация за убийството в Слънчев бряг: Килърът се опитал да духне към Турция, само че...

Все още се обяснява какви тъкмо са били връзките й с Михаил. Двамата се познавали от към месец. 37-годишният мъж, който бе задържан за зверството, е родом от Ямбол, само че от години живее в Бургас. Работел като водач и поддръжка в хотел в Слънчев бряг.



Извънредно! Арестуваха килъра на хазартния необут в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Припомняме, че нощес в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж, който се е опитал да премине границата с Турция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР