22-годишната дъщеря на Стив Джобс Ева започна кариерата си на

...
22-годишната дъщеря на Стив Джобс Ева започна кариерата си на
Коментари Харесай

Дъщерята на Стив Джобс се пусна гола във ваната СНИМКИ 18+

22-годишната щерка на Стив Джобс Ева стартира кариерата си на модел, като се снима за козметичната марка Glossier. На страницата си в Instagram момичето показа пикантни фрагменти, където театралничи във ваната, криейки се единствено зад пяна.

Мокра коса, червен лак за коса, полуголо тяло - по този начин се появи пред камерата по-малката щерка на създателя на Apple, завладявайки стилната промишленост. А нейният убеден, непоколебим взор на един от фрагментите сподели, че момичето има намерение да реализира огромни висоти.


Абонатите на хубавицата, които са над 156 хиляди, високо оцениха дръзките фотоси и поздравиха Ева за сполучливо начинание.

Ева е най-малкото от четирите деца на починалия Стив Джобс. Момичето учи в Станфордския университет и се занимавала с конен спорт от дете, взе участие и в надпревари. Снимането за Glossier беше първата й сериозна работа като модел, написа Business Insider.


В същото време Ева в действителност ще би трябвало да се прехранва сама. След гибелта на Стив Джобс през 2011 година, брачната половинка му, известният човеколюбец Пауъл Джобс, става наследница на бизнесмена. Състоянието й се прави оценка на 27,5 милиарда $. Пауъл сподели пред The ​​New York Times, че няма да дава пари на децата си.



Жената се опълчва на общественото неравноправие и смята за незаслужено дребна група хора да имат благосъстояние, което е сравнимо по мярка с общия приход на милиони други. Вдовицата на създателя на Apple ще похарчи всичко за щедрост.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР