22-годишната Алиша-Кейт Армстронг винаги е била пухкава и е обичала

...
22-годишната Алиша-Кейт Армстронг винаги е била пухкава и е обичала
Коментари Харесай

Депресия и сандвичи "надуха" жена до 107 килограма, тя се взе в ръце и направи коренна трансформация

22-годишната Алиша-Кейт Армстронг постоянно е била пухкава и е обичала да си похапва сладко още от детство, написа в. " Мирър ". В учебно заведение съученици я дразнели за пухкавите ѝ бузи, само че момичето в никакъв случай не обръщало внимание на дразгите.
След като родила щерка си Тили на 20 години Алиша-Кейт внезапно се трансформирала. Тя към този момент имала повече грижи на главата си: с изключение на ученето в медицински лицей на нея ѝ се налагало да се грижи за детето. Заради големия брой каузи и проблеми Алиша-Кейт почнала да се затваря в себе си и да яде големи порции храна от заведения за бързо хранене поради напрежението.

Алиша-Кейт всеки ден изяждала най-малко по три хамбургера дневно, една пица, кебап и чипс на обяд. За вечеря тя се натъпквала до горе със шоколади и вафли. Всичко това тя преглъщала минимум с три кенчета газирано и безкрайно количество енергийни питиета.

В последна сметка момичето станало доста дебело - меко казано. Тя почнала да носи облекла 22-ри размер и тежала над 107 кг. След една годинка Тили почнала да върви, а Алиша-Кейт се срамувала да се покаже на открито, с цел да се разхожда с щерка си. Заради стрес тя цялостен месец не си подала и носа на открито, отричайки се от другари и прекъсвайки контактите с външния свят.

Веднъж, до момента в който си играела с Тили Алиша-Кейт почнала мощно да се задъхва и не успявала да върви по нея. Тогава тя схванала, че няма да изкара дълго, в случай че не внесе промени в хранителния си режим и решила да се промени съществено. През март 2017 година тя се записала във фитнес клуб.
" Помня, че през първите две седмици ужасно доста ми се ядеше сладко. Душата си бих продала за бургери и вафли ", споделя тя.
Момичето тотално трансформирало своите хранителни привички. Вместо пет хиляди калории дневно, тя приемала единствено по 2000. За закуска тя се хранила единствено с домакински кекс. Обядът ѝ се състоял от салата с пиле. За вечеря тя си хапвала картофи и птиче месо; сред храненията тя залъгвала глада с плодове и дребни порции шоколад. Вместо три кенчета с газирано Алиша-Кейт пила всеки ден по три литра вода.

Първите резултати се появили едвам след девет месеца. Алиша-Кейт в последна сметка съумяла да отслабне до 63 кг. Хората напряко престанали да я разпознават на улицата. Тези, които въпреки всичко го правели, напряко ѝ се възхищавали. " Никога не съм се чувствала толкоз слаба и привлекателна. Много ми харесва сегашният ми външен тип ", споделя тя.

Алиша-Кейт признава, че се усеща в новото си тяло доста по-добре, въпреки към момента да не може да свикне с това, че от време на време влиза в магазин за облекла и желае да премери нормалния за нея в предишното 22-ри размер.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР