22-годишна българска студентка от Университета в Павия била намерена обесена,

...
22-годишна българска студентка от Университета в Павия била намерена обесена,
Коментари Харесай

Намериха обесена българска студентка от Университета на Павия

22-годишна българска студентка от Университета в Павия била открита обесена, откакто 24 часа преди този момент била оповестена за изчезнала. Според локалното издание „ Ла провинча павезе” момичето изчезнало от общежитието си в университетския кампус в събота, оповестява "24 часа ".В неделя локален земеделец я намерил напълно инцидентно обесена на дърво на пътя „ Кампеджи”. Все още не се знае по какви аргументи момичето е поставило завършек на живота си. Полицията разпитала съквартиранта на българката в двустайното жилище в общежитието, само че към този момент няма изясненост. Сред хипотезите за нещастието е любовно отчаяние, само че се проверява и какви са резултатите от следването на момичето.То не е оставило никакво писмо. За финален път момичето било забелязано живо в събота сутринта.
След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е минала няколкостотин метра по пътя, успереден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя „ Кампеджи”, покрай автобусния гараж. Българската студентка носела със себе си въже, което съгласно управляващите значи, че към този момент била решила да постави завършек на живота си. Тревога за изгубването едва ли приятелки на студентката и съквартирантът й, откакто не могли да я открият вечерта в събота. На идната заран тялото, увиснало на едно дърво, било намерено от земеделеца, след което на мястото пристигнали и пожарникарите.
Властите към този момент са почнали да разпитват познати на момичето, с цел да стигнат до претекстовете за самоубийството. Тялото на студентката се намира в Съдебна медицина, където ще бъде направена аутопсия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР